Verzenden Nationaal

Zilver & Goud.com verpakt je aankoop altijd in een stevige verpakking. Je bent vrij om een bezorgadres te kiezen zoals op je werk, maar ook een PostNL afhaal locatie in Nederland en België behoort tot de mogelijkheden.

Wij bezorgen alle producten in je bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Als producten echter verschillende levertijden hebben, dan kan het ook voorkomen dat je niet alle producten van je bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we slechts eenmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere producten binnen dezelfde bestelling worden gratis bij afgeleverd.

Zowel Pakketten alsook Briefpost zijn voorzien van een Track & Trace nummer, de verzending gebeurt door PostNL, nadat wij de bestelling hebben afgegeven op een Business Point, ontvang je via de mail informatie over de leveringsdatum en tijdstip.

Verzenden internationaal

Je kunt alle producten in het buitenland laten bezorgen. De levertijd van de bestelling is afhankelijk van het product met de langste levertijd. Dit omdat alle producten in een keer worden verzonden. Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien je wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dien je contact op te nemen met de douane van het betreffende land.


Verzendbijdrage

Wij hanteren een verzendbijdrage van € 3,95 per zending, voor verzending binnen Nederland.
Voor zendingen naar België, Duitsland en Engeland rekenen wij € 6,95 per zending.