Bij Zilver & Goud.com kun je veilig en snel bestellen. 100% klanttevredenheid is waar Zilver & Goud.com voor staat, daarnaast zul je als klant onze persoonlijke service en het eenvoudig bestelproces zeker waarderen. 

Betalen

Bij Zilver & Goud.com kunt u gemakkelijk en veilig betalen met de volgende betaalopties:
iDEAL, Visa Mastercard, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking, Klarna en door middel van overschrijving. Het betaalproces verloopt via Shopify Payments. Zij faciliteren de gehele betalingsafhandeling. Vanzelfsprekend laten wij het betaalproces via een beveiligde SSL-verbinding verlopen. 

Verzenden

Uw aankopen worden door Zilver & Goud.com worden verpakt in een stevige verpakking. Wij verzenden Nationaal alsmede Internationaal en hanteren hiervoor een kleine verzendbijdrage. 

Verzendbijdrage

Wij berekenen € 3,95 aan verzendbijdrage voor bestellingen binnen Nederland. Voor zendingen naar België, Duitsland en Groot-Brittannië rekenen wij € 6,95 per zending. 

Levertijden

De meeste producten leveren wij uit voorraad. Binnen 1 tot 5 werkdagen wordt uw bestelling naar u verzonden. 

Retourneren

Wij doen er alles aan om je via onze webshop uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een item desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 21 dagen geretourneerd worden en ontvangt je het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kun je het artikel ook omruilen. 
Producten die niet geretourneerd mogen worden zijn:
  • Artikelen waarvan de speciale tag is verwijderd of gebroken
  • Op maat gemaakte artikelen
  • Gepersonaliseerde artikelen (gegraveerde sieraden)
  • Oorbellen (i.v.m. hygiëne)  
Uiteraard mag een artikel retour als wij als team een fout hebben gemaakt in de gravure. Dat lossen we uiteraard direct op en zorgen voor een goede en snelle opvolging.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice is bereikbaar op +31 182 820 205