Bij Zilver & Goud.com kunt u veilig en snel bestellen. Dit kunt u doen door het aanmaken van een account of met een fast-checkout (zonder een account).

100% klanttevredenheid is waar Zilver & Goud.com voor staat, daarnaast zult u als klant onze persoonlijke service en het eenvoudig bestelproces zeker waarderen. 

Betalen

Bij Zilver & Goud.com kunt u gemakkelijk en veilig betalen met de volgende betaalopties:
Ideal, Visa Mastercard PayPal, Mister Cash, Sofort Banking, Klarna en door middel van overschrijving. Het betaalproces verloopt via Shopify Payments. Zij faciliteren de gehele betalingsafhandeling. Vanzelfsprekend laten wij het betaalproces via een beveiligde SSL verbinding verlopen. 

Verzenden

Uw aankopen worden door Zilver & Goud.com verpakt in een stevige verpakking. Wij verzenden Nationaal alsmede Internationaal en hanteren hiervoor een kleine verzendbijdrage. Naast een gratis verpakking heeft u keuze uit diverse luxere geschenkboxen.

Verzendbijdrage

Wij berekenen € 3,95 aan verzendbijdrage voor bestellingen binnen Nederland. Voor zendingen naar België, Duitsland en Groot Brittannië rekenen wij € 6,95 per zending. 

Levertijden

De meeste producten leveren wij uit voorraad. Items van Echt Zilver en 14 Karaat Geelgoud kennen een iets langere levertijd - in de product beschrijving staat per artikel vermeld wat de verwachtte levertijd zal zijn. 

Retourneren

Wij doen er alles aan om u via onze webshop uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een item desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 21 dagen geretourneerd worden en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunt u het artikel ook omruilen. 

Producten die niet geretourneerd mogen worden zijn:

  • Artikelen waarvan de speciale tag is verwijderd of gebroken
  • Op maat gemaakte artikelen
  • Gepersonaliseerde artikelen (gegraveerde sieraden)
  • Oorbellen (i.v.m. hygiëne)  
Uiteraard mag een artikel retour als wij als team een fout hebben gemaakt in de gravure. Dat lossen we uiteraard direct op en zorgen voor een goede en snelle opvolging.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze klantenservice is bereikbaar op +31 182 820 205