Uw sieraden onderhouden

Als u het sieraad draagt is het te verwachten dat er kleine krasjes ontstaan na verloop van tijd. Ook kunnen sieraden dof worden of verkleuren na verloop van tijd. Dat is normaal; sieraden dienen regelmatig gepoetst te worden om ze te onderhouden. Voor het onderhoud van onze sieraden adviseren wij Hagerty onderhoudsmiddelen.

Hoe sterk een sieraad ook is, het zal breken als deze ergens achter blijft hangen of er wordt aan getrokken. Ga dus voorzichtig met uw sieraden om.

Ringen en hangers waar stenen of diamanten in gezet zijn kunnen na verloop van tijd gaan slijten waardoor de steen of diamant er uit kan vallen. Check daarom regelmatig of de steen of diamant nog goed vast zit.

Bewaar uw sieraden op een droge plaats. Zorg ervoor dat uw sieraden niet in aanraking komen met water, parfum en andere vloeistoffen. Doe uw sieraden af als u gaat slapen.

Garantie

Onze sieraden behoren geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. De te verwachte levensduur kan een leven lang zijn als u er zuinig mee omgaat. Wij bieden een garantietermijn van 6 maanden op fabricagefouten.

Op onze garantiebepaling kan alleen een beroep gedaan worden bij normaal gebruik. Onnatuurlijke schade door onjuist gebruik of gebrek aan onderhoud vallen hier niet onder, evenals slijtage. Sieraden die gevallen zijn of gebruikt voor andere doeleinden dan waar het artikel geschikt voor is vallen niet onder de garantie.

Indien er sprake is van een fabricagefout kunt u contact opnemen met de klantenservice. Om te bepalen of er sprake is van een fabricagefout zullen we het sieraad laten beoordelen door een externe Goudsmid die kan zien wat de oorzaak van de schade is. In geval van fabricagefouten zullen wij de producten kosteloos omruilen of repareren.

Heeft u toch per ongeluk schade aan uw sieraad door onjuist gebruik kunnen we het sieraad voor u beoordelen en desgewenst laten repareren door de Goudsmid. Kosten voor reparatie zijn in dat geval wel voor uw eigen rekening.

Indien u vragen heeft omtrent het onderhoud of de garantie van uw sieraden kunt u contact opnemen met onze klantenservice.