Over ons Zilverengoud.com

De historie van GÆV Dutch Design ® heeft ons gevormd tot wie we zijn: de grootste aanbieder van manchetknopen en sieraden in Nederland. Dit doen we met passie en enthousiasme, waarbij het hem juist in de persoonlijke aandacht en de kleinste details zit.

Van kwartjes tot de grootste specialist in Manchetknopen

Onze geschiedenis gaat meer dan 20 jaar terug, waar het allemaal begon met verzilverde kwartjes. Dit is al snel uitgegroeid tot de verkoop van bijzondere manchetknopen. Inmiddels hebben we meer dan meer dan 2500 verschillende manchetknopen in ons assortiment. Deze kun je vinden op www.manchetknopen.com. Zilver & Goud.com is ontstaan omdat we naast manchetknopen ook andere mooie sieraden willen aanbieden. De meer dan uitgebreide dames- heren- en kindersieraden collecties sluiten naadloos aan op onze manchetknopencollectie.  

Assortiment en graveren

Zilverengoud.com heeft in het assortiment sieraden voor dames, heren en kinderen geschikt om op vele gelegenheden gedragen te worden. Wat onze collectie ook bijzonder maakt is dat uw sieraad door ons team van zilverengoud.com kan worden gegraveerd. Het graveren van alle sieraden gebeurt in ons eigen atelier waarbij we gebruikmaken van twee verschillende graveertechnieken: diamantgravure en laser graveren. Dit zijn de modernste graveer- en freestechnieken waardoor we onze service perfect op de wensen van de klanten kunnen afstemmen én het sieraad een mooi extra detail krijgt.

Zilver & Goud.com werkt op ambachtelijke wijze

Ons opgeleid personeel is dagelijks actief met het solderen, polijsten en graveren van diverse sieraden. Iedere order is net zo belangrijk. Bij ons is iedere opdracht geen nummer maar gaat het om een sieraad dat met plezier uitgepakt en vooral gedragen zal worden. Sieraden waar vaak een heel verhaal aan vooraf is gegaan, herinneringssieraden bij een overlijden of sieraden die aan het begin staan van een nieuwe weg, geboorte, afstuderen of huwelijk.


Sieraden zijn er voor iedereen en voor elk moment

Van jong tot oud, dames, heren en kinderen dragen graag een persoonlijk sieraad of sieraden. Het moment om een sieraad cadeau te geven is eindeloos, denk hierbij aan een verjaardag, geboorte of afstuderen. Maar ook als bedankje of relatiegeschenk. Maak van dit moment een bijzonder moment. 

Sieraden kunnen gedragen worden op elk moment van de dag en bij iedere gelegenheid, maar het is fijn om het sieraad hierop te laten aansluiten. Daarom vind je bij Zilver & Goud.com een collectie sieraden die gedragen kunnen worden op vele speciale momenten.

Benieuwd naar ons en onze collectie? Ons atelier is dagelijks geopend en wij zijn gevestigd in een prachtig industrieel monument. Vanuit deze locatie verwerken we aanvragen, gaan we aan de slag met (digitale) ontwerpen en zorgen we voor een bijzonder en uniek eindresultaat. Wij ontvangen je graag op afspraak en nemen dan graag alle tijd voor je!