In principe worden alle artikelen die we op voorraad hebben binnen 1 werkdag geleverd. Producten die u wilt laten personaliseren hebben gemiddeld een levertijd tussen de 1 en 5 werkdagen. De levertijd staat bij elk product vermeld in de omschrijving bij het artikel.
Wij hebben geen fysieke winkel. U bent wel van harte welkom om een afspraak te maken en ons atelier in Waddinxveen te bezoeken.
Meer informatie over graveren vindt u op onze informatiepagina's over graveren: https://gaevdd.com/pages/informatie-graveren-sieraden
Wanneer een bestelling goed is verwerkt ontvangt u een orderbevestiging. Als u deze e-mail niet hebt ontvangen, kan het volgende gebeurd zijn: - De e-mail kan in de map met 'ongewenste post' zijn beland - De e-mails kan tegen zijn gehouden door het spamfilter van uw e-mail provider - U kunt per ongeluk het verkeerde e-mailadres hebben ingevuld - U kunt per ongeluk een typefout hebben gemaakt in uw e-mailadres - De bestelling of betaling kan mislukt zijn, waardoor de bestelling niet is voltooid Kijk daarom eerst in uw map met 'ongewenste post'. Voor de zekerheid zou u ook kunnen kijken op uw betaalrekening om te zien of er een betaling is voldaan, maar houd er rekening mee dat dit misschien geen up-to-date weergave is, afhankelijk van de betaalmethode die u hebt gebruikt. Als u zeker wilt weten of uw bestelling goed is doorgekomen of wat de status is, zoek dan alsjeblieft contact met onze klantenservice.
Jazeker, u kunt zelf bepalen waar u uw bestelling laat bezorgen. Dit kan uw huisadres, werkadres of een pick-up point zijn. Het is ook mogelijk om een set manchetknopen die u cadeau wilt geven direct feestelijk verpakt bij de ontvanger te laten bezorgen.
Contact met de klantenservice kan telefonisch: 0031(0)182-820205. Via email: klantenservice@gaevdd.com of via de chat rechtsonder in uw scherm.